Navia

MADSINE er super glad for at kunne tilbyde vores kunder garn fra NAVIA – et firma fuld af historie og holdninger. I mere end tusind år har det færøske folk overlevet et ukontrollabel klima i hjertet af den stormfulde Nordatlanten. 

Usikre prognoser for det daglige liv i Færøerne – uanset om du var en fisker, landmand eller andet – har altid medført forskellige udfordringer. Dette har gjort færinger til eksperter i at udnytte de naturlige ressourcer, som de har til rådighed. Her græsser de 70.000-ulige får de 18 små øer – i overtal af den færøske befolkning med omkring en tredjedel – og har de vist sig at være en særlig hjælpsom allieret gennem årene. Disse pelsklædte venner har givet en betydelig fordel i kampen for overlevelse og inspireret den århundreder gamle skik at spinde uld til garn, strik og syning – en tradition, som handler om at gøre mest muligt ud af de rå materialer, som er tilgængelige.
 
Denne rige historie er byggestenen under ​​NAVIA, som samler sin færøske uld fra landets lokale bonde. 

Med hensyn til den færøske uld, så er dens rige indehold af lanolin et særpræg, som gør garnet og trøjer vandafvisende. Denne lanolin forsvinder imidlertid gennem forlænget vask samt slitage. I overensstemmelse med dette producerer NAVIA sit eget mærke af specialiseret uld sæbe til maskine- samt håndvask, som indeholder lanolin, og som både behandler og renser produktet.

Vi ønsker dig god fornøjelse.
Tema MADSINE