Filcolana

Viser alle 10 resultater

FILCOLANA

De mange garner fra danske Filcolana er kendt som den farverige og sprudlende elev i klassen, for Filcolanas farveskala er generelt bred, fuld af facetter og farvesikker. Her finder du både den begyndersikre og kraftige Peruvian Highland-uld, som er kendt for at samarbejde gnidningsløst med både nybegynderens måske lidt ustabile strik og den garvede strikkers sikre flerfarvestrik. Garnet lægger sig flot og stabilt efter håndvask. Det samme gør sig gældende for det melerede uldgarn Pernilla, som er en tyndere version af den peruvianske uld, og som er ret unikt med en strikkefasthed på 22 masker. Men det slutter slet ikke her!

For der findes selvfølgelig også Filcolanagarner til pind til 3-3,5 mm i både 100% merino, 100% lammeuld og100% alpakka: Klassiske Saga, som er newzealandsk lammeuld med lange og lækre fibre, er enkelt og med lidt grovere struktur. Den kan strikkes alene eller sammen med en følgetråd.

Ultrabløde Anina i 100% merino er et genialt garn til børne- og babytøj, fordi det er blødt som bomuld og silke samtidig med, at det er varmt som uld og superwashbehandlet! Det samme er Merci, som netop er en blanding af 50% bomuld og 50% uld, fuldstændig stikkefrit og som også kan klare en tur i vaskemaskinens uldprogram.

Endelig er der også det smukke garn Vilja, der er 100% alpakka, og som med sin smukke og pelsede tekstur overflødiggør brugen af tynd silkemohair. Vilja ligger lige i nærheden af Arwetta, som er et skønt garn til både beklædning og strømper. Arwetta har nemlig 20% nylon i sig og er derfor særdeles holdbart til børnetøj, der skal tåle både slitage og vask uden at miste farve eller udtryk.

Og endelig skal vi ikke glemme det stikkefri glimmergarn Paia, den tynde alpakkafølgetråd Alva og den lækre og tynde silkemohair Tilia.

Sagt med andre ord: Med Filcolanas garner mangler du ingenting på garnhylden, og så er alle opskrifter fra Filcolana gratis og dygtigt gennemarbejdet. Behøver vi at sige, at vi er fans? Nej, vel!

31,00 kr.
60,00 kr.
49,00 kr.
62,00 kr.
56,00 kr.
43,00 kr.
59,00 kr.
81,00 kr.
59,00 kr.