Hjelholt

Viser alle 5 resultater

HJELHOLT

Garnerne fra Hjelholts Uldspinderi på Fyn er en mindre og eksklusiv gruppe blandt MADSINE’s garner. Vi har fire forskellige kvaliteter fra det fynske uldspinderi, og deres unikke kvaliteter og tykkelser står for sig selv i MADSINE’s univers.

De to kraftige kvaliteter Håndværksgarn og Hyrdegarn er spundet af garn fra gotlandske får og har en smuk og særegen glans. Hyrdegarnet er det kraftigste med en blanding af gotlandsk pelsuld, merinould og mohair. Her har du sjældent brug for en følgetråd, for skæret og den ekstra fylde er allerede i garnet. Lillesøsteren hertil er Håndværksgarn er også spundet af gotlandsk pelsuld sammen med merinould fra Falklandsøerne.

I en noget mindre tykkelse finder du Pelsuld 8/2, der er smukt meleret og glansfuldt ligesom Hyrdegarn og Håndværksgarn, og Dansk Pelsuld har også den gotlanske pelsuld til fælles med Hyrde- og Håndværksgarn. Derudover er der i Dansk Pelsuld 8/2 også spundet forskellige merinokvaliteter ind for at sikre kvaliteten, blødheden og glansen.

Endelig har vi fra Hjelholts Uldspinderi den helt særlige entrådet mohair. Ja, du læste rigtigt: En mohair uden silke, men som er noget af de blødeste, spinderiet kan præstere. Det er spundet af kidmohair og merinould fra Falklandsøerne og folder sig ud på smukkeste vis efter vask.

GDPR: Vil du vide mere om vores brug af 3. part servicer så kan du finde mere infomation her