Mie Og Mødrehjælpen

Link til fulde nyhedsbrev med billeder

VELKOMMEN TIL NYHEDSBREVET MADSINE NEWS
Kold vinter kalder på farver, glæde, varme huer, halsedisser, vanter og sjaler.
Det er ofte råt og koldt. Decembers juleferie (for de heldige) er langt væk nu. Alt den lysende pynt er taget ned. Tilbage er den uendeligt lange vinter, råkulden og det fugtigfrosne vejr. Men lad os…
 
LAD OS FEJRE DET GODE BØRNELIV
– sammen med Mie!
I den kolde (og grå!) anledning vil vi slå et kæmpe slag (vi kunne også bare kalde det “et kæmpe opslag” i denne strikkeverden!) for Spektakelstriks nyligt udkomne, glade og farvestrålende Moodsweater og Moodslipover, som er designet i samarbejde med Mødrehjælpen, fordi det glade børneliv er en fælles sag. Overskuddet fra salget af opskriften vil hjælpe der, hvor livet slår knuder.
Med dit køb at opskriften støtter du Mødrehjælpen, der er en socialhumanitær organisationen, som har hjulpet udsatte og sårbare gravide, forældre og børn i mere end 100 år. Der er fortsat stor brug for den støtte, og når du køber Mood-opskriften, er du med til at hjælpe børn og forældre i Danmark, som har det svært.
Køb Mood kit her
Bag Spektakelstrik står en af vores yndlingsdesignere, Mie Fierring, som vi helt hemmeligt ynder at kalde “vores” husdesigner. Mie hører til i Aalborg, har sit strikke- og designstudie lige i nærheden af Madsine og kommer hyppigt i butikken for at ekvipere sig til nye designs. 
Garnet og strikkekit til Mood-modellerne kan købes i butikken eller på garncafe.dk. HUSK, at du også kan købe de særlige Mood-maskemarkører i butikken og webshoppen og støtte den gode sag samtidig med at du får lækre, søde og farverige markører på dine strikkepinde.

Både Pia og Birgitte har været med til at teststrikke Moodsweateren og -slipoveren, og vi er altid glade for at stå Mie og den gode sag bi!
Køb Mood-maskemarkører

HVIS DU VIL I GANG MED NOGET LUNT OG GODT …
Som sagt er det stadig tiden, hvor der er brug for at pakke sig ind i varmt strik. Og måske er det også tid til at tilsætte de farver, som er forsvundet i vinterens grå stemning. Hvis ikke det er Mood-herlighederne, du har lyst til at gå i gang med, kunne det være, at du skulle forkæle dig selv med:
MADSINE EASY TØRKLÆDETREKANT
Her får du mulighed for at strikke i det smukke håndfarvet garn Cowgirl Blues SINGLE LACE sammen med Camaroses Midnatssol. Du kan principielt strikke sjalet så lille eller stort, som du ønsker. Når du først er startet med retriller og udtagning i sjalets sider, er der kun tilbage at læne sig tilbage med en god lydbog, yndlingsserien og nyde det smukke håndfarvet garn, der laver et smukt samspil med den bløde alpakkatråd.

Tip: Du skal kun bruge ét fed single lace og tre nøgler Midnatssol for at få et sjal, der måler ca. 66×145 cm.
 
VENTZEL COZY COWL
Vi vil også slå et slag for Anne Ventzels særdeles smukke halsedisse COZY COWL. Cozy Cowl er en kraftig halsvarmer med et elegant grafisk mønster over skuldrene. Først strikkes forstykke og ryg hver for sig og derefter strikkes de sammen over skuldrene. Til sidst strikkes kraven. Halsedissen er oprindeligt strikket i én tråd uldgarn og en tråd silkemohair.
 
Tip: Du kunne nøjes med at strikke Cozy Cowl i én garnkvalitet ved f.eks. at vælge Sandnes Double Sunday eller Camaroses Lamauld. 
MADSINE EASY HYRDEVANTER
Hænderne kan du nu få varmet helt igennem med MADSINE EASY HYRDEVANTER. De er strikket i det fantastiske Hyrdegarn fra Hjelholts Uldspinderi. Hyrdegarn fra Hjeltholt (100 g = ca. 125 m) er er lavet af en blanding af gotlandsk pelsuld, merinould og mohair.
Tip: EASY-Opskriften er nem og overskuelig og designet af Didde, så selv ny-strikkere kan være med. Og så bruges der ovenikøbet kun 1 garn fed til et sæt vanter. Vi sælger garn og opskrift som kit i butikken og på webshoppen for kun 140 kroner. 
Køb et kit
MADSINE NOBLE HUEN
Dit hoved skal også holdes blødt og varmt! Her vil vi lige minde dig om den luksuriøse og lidt udfordrende Huen Cashmere. Denne luksuriøse bløde hue strikkes i LANG Yarns NOBLE Cashmere og er designet af Didde. Du kommer ikke alene til at strikke i det flødeskumsbløde og delikate garn, men du kan også fodre din indre tekniknørd med huens smukke snoninger.
Tip: I butikken kan du købe smukke pelskvaste i mange forskellige størrelser og såvel natur- som kunstkvaliteter til at sætte på din cashmere-hue og på den måde sætte et meget smukt og personligt præg på din hue. 
 
Køb opskriften
PETITEKNIT HAZEL NECK
Finalen i vores bløde og varme strikfestival her er den spritnye Hazel Neck fra Petiteknit. Den udmærker sig ved at strikket i rib med 3 ret og 3 vrang, den er højhalset med foldet strik, og som noget helt særligt på halsedissemarkedet går den langt ned både foran og bagpå. Her er du altså sikker på at føle dig gennemvarm på de koldeste dage i den stride vinterblæst.

Tip: Den strikkes i Jensen Yarn fra Isager Garn og silkemohair. Jensen Yarn er netop landet i både butikken og webshoppen som en del af vores nye Isager-sortiment.

Køb et kit

Glæd dig til næste MADSINE NEWS, hvor vi præsenterer vores nye udvalg af ISAGER GARN! Det bliver så godt!

Mange hilsener fra
Team Madsine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *