Når to tråde mødes …

Jeg har idag haft et meget inspirerende møde om det gode håndværk med Tille´s Værksted for håndarbejde. Det er derfor med stor fornøjelse jeg kan fortælle, at MADSINE udvider samarbejdet med Anne & Marianne i 2017. Vi mixer simpelhed de to tråde, og holder en del kurser sammen på Østre Allé 101, 9000 Aalborg.

Her lidt om de kurser som du allerede nu kan booke:

Vi starter i januar med et fælles kursus: BRODERI PÅ STRIK, hvor er der fokus på hvordan broderi kan tilføre ekstra, flotte detaljer og farver til vores strik.

Sidst lørdag i januar holder Anne & Marianne så et kursus ANVENDELIGT VINTERBRODERI, der handler om det broderi, der godt må vaskes, bruges og slides op.

Første onsdag i februar handler det så om DETALJER PÅ STRIK. Den der sidste detalje, der gør forskellen. Det kan fx være en lille farverig broderet knap, navnemærke på babytæppet eller en broderet strop på de strikkede sofapuder.

I vinterferien (uge 8) – har vi et par endnu hemmelige workshops for børn & deres (bedste-)forældre – men vi lover det bliver sjovt!

I marts står den på STRIK & LÆDERDETALJER, det rå læder og de bløde fibre klæder hinanden super godt. Det kan være et kernelæderhåndtag på en strikket taske, en læderstrop på en pung eller pude.

Jeg håber du også har lyst til at deltage 🙂

De bedste hilsner
/Birgitte

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *