team madsine

Tema MADSINE

I MADSINE møder du medarbejdere, der har et stort servicegen og med et stort kendskab til både produkter og praktisk håndarbejde og som gerne hjælper med råd og vejledning. Vores styrke er vores gode energi og humor.

Didde

MADSINEs store strikkeguro. – altid opdateret på det nye.

Svanna

MADSINEs skønne praktikant.

Marco

MADSINEs IT mand.

Pernille

MADSINEs store entusiast og motivator.

Mette

MADSINEs hækleekspert.

Jens Kristian

MADSINEs økonomi mand.

Emma

MADSINEs multi studentermedarbejder.

Birgitte

MADSINEs ejer med hang til forandring og fornyelse.

om garncafe madsine

GARNCAFE MADSINE åbnede 1. september 2016, ud fra et ønske om at forene moderne æstetik, smukt håndværk, lækre materialer og garn af allerbedste kvalitet.

Her finder du kvalitetsgarn og smukt design fra  ITO, Du Store Alpakka, Hjertegarn, Karen Klarbæk, LANG Yarn, ONION GarnSANDNES, Cleo og KAOS garn, samt masser af strømpegarn.

GARNCAFE MADSINE er også et sted hvor folk mødes omkring skaberglæden, og hvor der er plads og tid til de gode samtaler, der sker rundt om bordet, når alle sidder med deres håndarbejde. Men også et sted, der har fokus på den livsglæde og indre ro.

Her kommer – unge som ældre – og lære håndværksmæssige færdigheder som strik, hækling og broderi – der er altid nye kurser på vej.

Velkommen hos MADSINE!

bag garncafe madsine

Bag GARNCAFE MADSINE står jeg, Birgitte Sand Munk, der siden barn har haft en interesse og kærlighed for håndarbejde.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor håndarbejde var en helt naturlig del af hverdagen og har strikket siden jeg var 4-5 år. Jeg fik min første symaskine inden jeg fyldte 12 og syede selv min konfirmationskjole, og mine gæsters bordkort var små tændstikæsker med korssting. 

Det var derfor helt naturligt at jeg blev uddannet på Skals Tekstilseminarium med speciale i tekstil og strik, hvorefter jeg en del år var ansvarlig for butik MARIE i Aalborg.

Ja, så kom der nogle år hvor strik og håndarbejde ikke fyldte så meget. Jeg begyndte at læse kommunikation og erhvervspsykologi, og i 15 år arbejdede jeg med kommunikation som kernekompetence, heraf de sidste 10 år var hos KMD som kommunikationsrådgiver. Det var i den periode jeg fandt ud af hvor (livs-)vigtigt strik var for min trivsel.

Jeg havde (og har stadig) brug for at sidde helt alene i min eget lille strikkeruinvers – gerne tidligt på dagen eller som afslutning på en travl hverdag.

… og så sagde jeg et godt lønnet job op og blev iværksætter, og jeg må sige jeg elsker mit job 🙂

//Birgitte, Aalborg 2016