bag garncafe madsine

Historien om og teamet bag Garncafé Madsine

Kvinden bag Garncafe Madsine er Birgitte Sand Munk. Hele idéen og ønsket om at skabe en garnforretning med det kreative og levende univers i centrum opstod under en vandring på Caminoen, hvor Birgitte sammen med sin mand tog sit daværende arbejdsliv op til alvorlig overvejelse: Skal man fylde sit arbejdsliv med det sikre eller med det, der tænder stjerneskud på himlen?

Birgitte er nemlig uddannet på Skals håndarbejdsseminarium med speciale i tekstil og strik og havde siden uddannet sig inden for kommunikation og erhvervspsykologi og arbejdede også som kommunikationsrådgiver i KMD på daværende tidspunkt.

Svaret var egentlig enkelt, når det hele blev sat i perspektiv, og dermed faldt valget på det, der tændte stjerneskud, og som fik Birgittes garnhjerte til at banke varmest: nemlig garnbutikken midt i Aalborg Vestby.

Omkring sig har Birgitte samlet Team Madsine, som er en buket af ansatte med stor og kreativ entusiasme for og viden om strik, hækling, farvesammensætning, garnkvaliteter, design og broderi.

I butikken – og her på www.garncafe.dk – er der et væld af garnmærker og kvaliteter fra det klassiske norske Sandnesgarn, det danske Isagergarn, det farvesprudlende Filcolanagarn eller garn fra Hjeltholts uldspinderi på Fyn og til små, delikate håndfarvede fed, økologiske garner eller cashmerekvaliteter fra forskellige garnproducenter. Faktisk får Madsine garn fra mere end 20 leverandører.

Du finder også alskens udstyr til at strikke, hækle og montere med. Ydermere finder du også et væld af broderikits fra bl.a. Kit Couture, Fru Zippe, Baldyre, Pompstitch og flere endnu.

Og endelig gør Madsines enorme udvalg af knapper alene butikken et besøg værd. Men du skal have god tid, for der er mere end 2.000 forskellige at vælge imellem!

Derudover afholder Madsine i løbet af året et vifte af særlige kreaevents.

Butikkens adresse er Strandvejen 19, 9000 Aalborg.

Den nemmeste måde at finde os på er dog ved at køre efter og parkere i P-huset Badehusvej, som ligger lige ved siden af Madsine. Herfra er der ingen tvivl om, hvordan du finder vores skønne garnforretning. Endelig kan du også parkere i Poul Paghs Gade og gå ind ad butikkens anden indgang, som netop ligger ud til Poul Paghs Gade.

Vi glæder os til at se dig!