om garncafe madsine

GARNCAFE MADSINE åbnede 1. september 2016, ud fra et ønske om at forene moderne æstetik, smukt håndværk, lækre materialer og garn af allerbedste kvalitet.

Her finder du kvalitetsgarn og smukt design fra  BC Garn, CamaRosa, Cowgirl Blues, Filcolana, Hjeltholt, Istex, ITO Yarn, Du Store Alpakka, Hjertegarn, Karen Klarbæk, KAOS Yarn, Kremke, LANG Yarn, Navia, Permin og SANDNES.

GARNCAFE MADSINE er også et sted hvor folk mødes omkring skaberglæden, og hvor der er plads og tid til de gode samtaler, der sker rundt om bordet, når alle sidder med deres håndarbejde. Men også et sted, der har fokus på den livsglæde og indre ro. (Ikke en mulighed under Corona).

Her kommer – unge som ældre – og lære håndværksmæssige færdigheder som strik og  hækling – der er altid nye kurser på vej.

Velkommen hos MADSINE!

bag garncafe madsine

Bag GARNCAFE MADSINE står jeg, Birgitte Sand Munk, der siden barn har haft en interesse og kærlighed for håndarbejde.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor håndarbejde var en helt naturlig del af hverdagen og har strikket siden jeg var 4-5 år. Jeg fik min første symaskine inden jeg fyldte 12 og syede selv min konfirmationskjole, og mine gæsters bordkort var små tændstikæsker med korssting. 

Det var derfor helt naturligt at jeg blev uddannet på Skals Tekstilseminarium med speciale i tekstil og strik, hvorefter jeg en del år var ansvarlig for butik MARIE i Aalborg.

Ja, så kom der nogle år hvor strik og håndarbejde ikke fyldte så meget. Jeg begyndte at læse kommunikation og erhvervspsykologi, og i 15 år arbejdede jeg med kommunikation som kernekompetence, heraf de sidste 10 år var hos KMD som kommunikationsrådgiver. Det var i den periode jeg fandt ud af hvor (livs-)vigtigt strik var for min trivsel.

Jeg havde (og har stadig) brug for at sidde helt alene i min eget lille strikkeruinvers – gerne tidligt på dagen eller som afslutning på en travl hverdag.

… og så sagde jeg et godt lønnet job op – blev iværksætter, og jeg må sige at jeg elsker mit job hos MADSINE 🙂

//Birgitte, Aalborg 2016

team madsine

I MADSINE møder du medarbejdere, der har et stort servicegen og med et stort kendskab til både produkter og praktisk håndarbejde. De hjælper gerne med råd og vejledning. Vores styrke er vores gode energi og humor.

Didde

MADSINEs strikkeguro – altid opdateret på det nye.

Marco

MADSINEs IT mand.

Pernille

MADSINEs store entusiast og motivator.

Jens Kristian

MADSINEs økonomi mand.

Hanne

MADSINEs Lady med fingeren på modepulsen.

Emma

MADSINEs multi studentermedarbejder.

Birgitte

MADSINEs ejer med hang til forandring og fornyelse.

Liselotte

Har stor sans for detaljen og farveforståelse.